Divat lett! Újabb szupermodell posztolt szoptatós fotót

Forrás: Instagram/jaime_king -
modell tabu szoptatás Jaime King modell-színésznő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gisele Bündchen és Natalia Vodianova után egy újabb szupermodell posztolt szoptatós fotót az Instagramjára. Ő is emellett kampányol.

"Nem szabad, hogy a szoptatás tabu legyen - és az sem, hogy ítélkezzünk a cumisüvegből való etetés felett" - írta a fotó mellé Jaime King szupermodell, aki szerint ezekért a pillanatokért érdemes anyának lenni. A Pearl Harbourból is ismert modell-színésznő a fotón nyolc hónapos kisfiát, Jamest szoptatja.

Forrás: Instagram/jaime_king

Ugyanígy, az Instagramon kampányolt alig egy hete a négygyermekes Natalia Vodianova orosz szupermodell, aki a fotón meztelenül szoptatta egyhónapos kisfiát. A gerillakampányt Gisele Bündchen robbantotta ki, aki tavaly decemberben tett közzé egy képet "a cici a legjobb" címmel. Azért azt tegyük hozzá, hogy a szoptatás nem minden esetben fáklyás menet, ezek a gyönyörű nők sem arra buzdítanak mindenkit, hogy így etessék a gyermeküket. Csupán arra hívják fel a figyelmet, hogy a szoptatás annyira természetes dolog: egyszerűen nem lehet tabutéma.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.