A gyomorgyűrűzés sötét oldala - Sharon Osbourne vallomása

Forrás: AFP -
diéta fogyás gyomorgyűrű Ozzy Osbourne csaló Sharon Osbourne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sharon Osbourne bevallotta, hogy szélhámosnak érezte magát, miután csak műtéti beavatkozással sikerült megszabadulnia felesleges kilóitól.

1999-ben több mint 45 kilót fogyott Amerika kedvenc felesége gyomorgyűrű segítségével. Bár ez hatalmas változásnak számít, Sharon nemrég elárulta az ET-nek, hogy mégsem volt elégedett, ugyanis csalónak érezte magát. A gyűrű ráadásul nem oldotta meg legfőbb problémáját, az ételfüggőséget.

Forrás: AFP

„Mindannyiunknak vannak apró függőségei, amelyekkel kapcsolatban képtelenek vagyunk mértéket tartani. Az enyém az étel. Úgy értem, ételfüggő vagyok" – magyarázta. A kétes hírű Atkins-diétának köszönhetően azóta sikerült megtanulnia uralkodni a késztetésen, hogy állandóan a hűtő tartalmára járjon. Alkalmanként még így is csal, de legalább bevallja: „Füllentenék, ha azt mondanám, hogy nem csalok néha a diétám közben, mint ahogy mindenki más." Ozzy nejének azonban nincs bűntudata, nem is kell, mert állítása szerint a kisiklásai csak ideiglenesek, és egy-egy botlás után másnap ugyanúgy folytatja a szigorú étrendet, mintha mi sem történt volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.