Keveset lehet kisfiával Stohl András

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
színész Stohl András munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az állandó munka, a sok-sok pörgés miatt Stohl Andrásnak kevés ideje jut gyermekeire. 

Stohl András nyáron sem pihen: rengeteget próbál és állandóan pörög, de nem pihenhet sokat, hiszen el kell tartania családját. A nyári pihenő ellenére a színész ilyenkor is sokat dolgozik, az egyik darabban, az Őrült nők ketrecében például transzvesztitát alakít, így a próbákon magassarkú cipőt kell viselnie.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

,,Ha meg akarsz élni, vagy normálisan fenn akarod tartani a családodat, muszáj nyáron is dolgoznod, mert egyszerűen nem élsz meg abból, amit esetleg nyáron kapsz a színházadtól. Franciskának, aki már mindjárt hatéves lesz, most azért nehezebb, mert őrá kevesebb figyelem jut, hogy az édesanyja a kicsit szoptatja, pelenkázza vagy éppen fürdeti. Ezért nekem nagyobb szerepem van, ha innen hazamegyek, akkor Franciskával töltöm az időmet" - idézi Stohl szavait a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.