Gregor Bernadett nem terhes, csak nőiesen gömbölyű

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Szarvas Attila esküvő terhesség házasság Gregor Bernadett hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykor nádszálvékony színésznő felszedett pár kilót, ezért többen azt gyanították, titkos esküvője után teherbe esett.

Ahogy a Life.hu is megírta, Gregor Bernadett férjhez ment Szarvas Attilához. A színésznőnek ez már a negyedik házassága, és előző kapcsolataiból két gyermeke született. Berni és Attila nem tagadják, szeretnének egy kislányt, ezért a színésznő legutóbbi fotóit látva azt rebesgették, lehet, hogy már meg is fogant a várva várt gyermek – írja a Blikk.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Nem várunk még babát, az viszont igaz, hogy gyarapodtam. Egy vékony nőn hamar feltűnik pár kiló. A nyáron híztam 3-4 kilót, de ugyanazokat a ruhákat hordom, mint tavaly. Sokak szerint a boldogság hizlal, éppen ennek lehetünk az 'áldozatai', mert Attilára is felszaladt pár kiló, aminek a vidéki levegő és a főztöm lehet az oka" – árulta el Bernadett, aki nem erőlteti a baba érkezését, a sorsra bízza a dolgot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.