Kammerer Zoltán 3 hónapja titokban lett édesapa

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
Születés olimpiai bajnok Reflektor magazin Kucsera Gábor titok Kammerer Zoltán kajakos édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az olimpiai bajnok kajakos, Kammerer Zoltán kislánya három hónappal ezelőtt jött világra, amit a boldog apuka mindeddig a legnagyobb titokban tartott.

Ahogy a Life.hu is megírta, kajakosaink között mostanában sűrűn kopogtat a gólya, ugyanis Kucsera Gábor kisfia is még csak egyéves. Most pedig az is kiderült, Kammerer Zoltán is kétszeres apuka lett, ugyanis szerelme, Viki világra hozta első közös gyermeküket, Annát. A kajakosnak előző kapcsolatából már van egy 13 éves nagyfia, Gergő, aki várta a kistestvér születését.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

„Kint voltunk a családi házunkban a Börzsönyben a kisfiammal, Gerivel, amikor a párom - akit reggel a kórházba hagytam, mert azt mondták, aznap még nem lesz meg a kisbabánk - hívott, hogy két órán belül mégis megszületik a gyermekünk" – mesélte Zoltán az RTL Klub Reflektor műsorában, aki elismeri, nem könnyű egy sportolóval együtt élni, de a párja nagyon jól tolerálja az életvitelét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.