Átalakít a Jónő Team: Egy kis önbizalomtuning senkinek sem árt!

Takács Nóra Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team Larion Oscar önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Önbizalomért és egy kis csajos életérzésért jelentkezett hozzánk a bájos, imádnivaló Rita. Mi pedig ezer örömmel adtunk meg neki mindent. A végén örömkönnyekben sem volt hiány.

Rita 22 éves, jelenleg az ELTE hallgatója, geológiát tanul. Bájos, kissé félénk fiatal lányról van szó, akit eleinte - kis túlzással - szinte észre sem lehetett venni, hogy a stúdióban van, olyan csöndesen üldögélt. Aztán beszélgettünk és egyre jobban megnyílt, sok mindent elárult magáról.

Forrás: Life.hu

"Mindig is kíváncsi voltam arra, milyen egy ilyen átalakítás. Többek között ezért is jelentkeztem hozzátok, és azért is, mert éppen rossz hangulatban voltam, az életem eléggé szétesett: szakítottunk a kedvesemmel, és családi gondok is voltak. Gondoltam, rám férne egy csajos nap, egy kis átalakulás." A mindennapokban Rita nem igazán szokott sminkelni, csak minimálisan. Ruhák terén inkább a lazább, kényelmesebb darabokat kedveli, a színeknek viszont nagy rajongója, igaz, most a téli időszakban ő is "beszürkült", ahogy bárki más.

Először Niki és Tibi ragadott ollót: "Ritának nagyon vékony szálú, kevés, puha haja van. Tibivel úgy gondoltuk, még édesebb lenne az arca, ha rövidebbre vágnánk a haját. Ezt a frizurát ő is könnyedén tudja majd kezelni. Nagyon nőies, modern, lendületes lett a végeredmény, amivel nemcsak mi, de Rita is elégedett volt."

/1501/Rita_20151271383

Oscart elvarázsolta alkalmi modellünk törékeny, kislányos bája: "Szárnyalt a képzeletem. Mivel Rita nem nagyon használ a mindennapokban sminket, szeretettem volna megmutatni neki nőies értékeit. Egységesítettem a bőre színét egy könnyű alapozóval. Arcát megformáztam, árnyékoltam. Szemöldökét kihangsúlyoztam, hogy még kifejezőbb legyen majd a szemjátéka. Földszínekkel kiemeltem élénk kék szemét, amit megspékeltem egy pici feketével. Szempilláit dúsító fekete szempillaspirállal festettem ki. Orcáit barackos arcpirosítóval hangsúlyoztam. Ajkának érzékiségét egy részegítő borvörös árnyalatú ajakrúzzsal emeltem ki."

/1501/Rita_2015127131319

Blúz: New Yorker; szoknya: Dolly Le Petit Hungary; cipő: Primadonna

Dóri a színeket részesítette előnyben: "Rita inspiráló személyisége arra ösztönzött, hogy egy színes, romantikus ruhát válasszak számára, amiben jól érvényesül finom, törékeny alkata és lelke. Egy ultranőies tüllszoknyát variáltam klasszikus fehér blúzzal és egy fekete masnival, ami még franciásabbá varázsolta Rita megjelenését."

/1501/Rita_2015127133941

Mikor mindenki elkészült, csodálattal néztük Ritát. Csak úgy ragyogott, olyan boldog volt. Gábor fényképezőgépe előtt szinte szárnyakat kapott, sőt mikor meglátta a róla készült képeket elérzékenyült. Azt hajtogatta, hogy ez nem lehet igaz, ez a lány a képen nem is ő.
"Arra vágytam, hogy egy magabiztosabb nő legyek a nap végére, és sikerült! Kihoztátok belőlem a maximumot, sosem láttam még magamat ilyen szépnek és erősnek! Annyira hálás vagyok, köszönöm szépen, hogy itt lehettem ma, sosem felejtem ezt el!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.