Jónő Team: szerkesztőségünk is megújul - ismerjétek meg Anitát!

Takács Nóra Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma egy újabb Life.hu-s kolleganőnket ismerhetjük meg kicsit közelebbről. A héten Anita járt nálunk, aki a bulvár rovat vezetője, civilben pedig egy 17 éves fiú édesanyja. 

A Life.hu előtt 8 évig az egyik legnagyobb napilapnál dolgozott újságíróként. Ha valaki, akkor Anita pontosan tudja, milyen fontos az igényes, ápolt megjelenés, a szerkesztőségbe is mindig nagyon csinosan jár be dolgozni. Köszönhető ez annak is, hogy rengeteg partin, rendezvényen vesz részt, és sosem tudhatja előre, nem esik-e be valami váratlan meghívás aznapra. Így aztán mindig készenlétben kell állnia. Most viszont nagy örömmel látogatott el hozzánk, mert habár a csillogás, a fotósok hada, a sztárvilág nem áll tőle távol, az azért még nála sem mindennapos, hogy egyszerre 5 szakember csak őt szépítse, vele foglalkozzon.

Mi pedig nagy örömmel láttunk munkához! Amikor kiválasztottuk számára a megfelelő ruhát, szó szerint leesett az állunk. Anitának tökéletes alakja van! "20 éves korom óta folyamatosan karban tartom magamat. Heti kétszer/háromszor járok alakformáló edzésre, reggelente, munka előtt. 30 év sport van ilyen hatással rám."

/1501/Anita2015120155145

Dóri így választott szettet Anitának: "Irigylésre méltó alakja van, megjelenése arról tanúskodott, hogy egy igazi, ízig-vérig nővel állok szemben. Dögös, tűzrőlpattant egyéniség. Vagányságát szerettem volna klasszikusabb, letisztultabb formába „csomagolni”, természetesen úgy, hogy vonzó személyiségjegyeit se fedjük el. Kapott egy csodaszép csipkeruhát, amit tyúklábmintás zakóval bolondítottam meg. Szerencsére mindannyian elégedettek voltunk a végeredménnyel."

Niki és Tibi a klasszikusabb frizuráról gondoskodott: "Anita violett vörös hajszínén és hajhosszán nem változtattunk, csak felfrissítettük egy kis színezőhabbal. Mosás és ápolás után haját hátrafelé szárítottuk meg, hogy ne lógjanak a tincsek az arcába. Nagyon kifinomult, nőies lett a végeredmény!"

/1501/Anita201512015507

Ezután Oscar kapta elő a csodakrémét: "Hidratáltam bőrét a csodakrémmel, majd egy ultrakönnyű alapozással egységesítettem bőre színét. A végén csak a T-zónában púdereztem, fixáltam. Szemét bézs színnel és egy középbarnával emeltem ki, majd kifelé vastagodó tusvonallal koronáztam meg. Szempilláit ívelő, fekete színű szempillaspirállal festettem. Orcáinak természetes ragyogásához bronzosítót használtam. Ajkát mélypiros és lazac árnyalatú ajakrúzs keverékével tettem érzékivé."

/1501/_tala201512015532

Zakó és ruha: H&M; cipő: Primadonna; nyaklánc: Stradivarius

A smink, ruha és frizura után már csak a fotózás volt hátra. Gáboréknak egyáltalán nem volt nehéz dolguk, bár ebben szinte mindenki biztos volt első pillanattól fogva. Anita pontosan tudta hogyan pózoljon, merre fordítsa a fejét, hogyan tartsa a karját, hogy az a legelőnyösebb legyen számára. Hogy magától ilyen ügyes, vagy a sztároktól tanult el az évek alatt egy-két mozdulatot, nem tudom, de nem is lényeges. A fontos az, hogy szuper képek születtek róla, amiknek reméljük ő is úgy örül, mint mi annak, hogy megismerhettük egy kicsit közelebbről. Micsoda nő!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.