Még mindig leesik az állunk a szuperdögös Jessica Albától

Forrás: Facebook/Jessica Alba -
kép fotó Sin City - A bűn városa Mexikó bikini tengerpart nyaralás Jessica Alba Cash Warren
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sin City sztárja lazítani érkezett Mexikó partjaihoz, ahol bikiniben flangálva tette közszemlére tökéletes alakját.

Hogy mennyire nem véletlenül választották meg oly sokszor az egyik legszexibb sztárnak Jessica Albát, azt jól bizonyítják legutóbbi bikinis fotói.

Forrás: Facebook/Jessica Alba

A kétgyerekes sztármamit Mexikóban kapták lencsevégre év végi lazítása közben, ahová férjével, Cash Warrennel és közös lányaikkal, Honorral és Havennel érkezett.

Forrás: Facebook/Jessica Alba

A páros 10 éve ismerkedett össze a Fantasztikus négyes forgatásán, a képeket elnézve azonban jól látható, még mindig működik közöttük a kémia. Az extrém fogyókúrás módszereket sem megvető Jessica szuperdögös alakját elnézve pedig nem csodálkozunk, hogy még mindig odáig van érte férjura!

Legyen neked is álomalakod!

Megirigyelted Jessica Alba tökéletes idomait? Egy kis odafigyeléssel és edzéssel nem lehetetlen elérned a kitűzött célt. A Life.hu korábban ITT mutatott be néhány rendkívül hatékony gyakorlatot a szexi hasizmokért, az egész testet átmozgató edzésünket pedig ide kattintva érheted el. Formásabb popsira és feszes combokra vágysz? Mi testalkatok szerint válogattuk össze a legmegfelelőbb gyakorlatokat - kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.