fashion week lagzi esküvő 2014 stílus dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy esküvő-kiállítás annak is élmény, aki már túl van élete nagy napján. Az elképesztő színorgiában sodródva rögtön újraterveztem az évekkel ezelőtti csipke-babarózsaszín dekorációmat, mert volt bőven honnan inspirálódni. Ha 2014-ben állnék oltár elé, biztosan türkizmámorban úsznék, bár nehéz lenne kihagyni a szürkét és a lilát a palettáról. Íme az idei év legtrendibb esküvői színei!

A szürke 50 árnyalata - Az elegancia jegyében

A letisztult hófehéret kombináld a szürke millió árnyalatával, adj hozzá egy csipet ezüstöt és kristályokat – ebből születik meg 2014 legelegánsabb esküvői trendje. Ha egy patinás szállodában tervezed a lagzid, ez a szín a tökéletes választás. A színben passzoló macaronokkal díszített Eiffel-torony Párizs szerelmeseinek tökéletes dekorelem a nagy napra.

/1402/_loml201422142531

Lila mindenkor

Az idei év trendszíne a ragyogó orchidea, így nem is csoda, ha az esküvői dekort is uralja a szín ezer árnyalata. A padlizsán, levendula, orchidea csodásan mutat a zöld, a krém és a fehér mellett, de egy kis halványrózsaszínnel is bátran megbolondíthatod. A lila lehet visszafogott, elegáns és nagyon modern is – válaszd ki a hozzád leginkább passzoló árnyalatot.

/1402/_loml201422142718

Hódít a türkiz

Merészen hangzik, pedig nem az – a türkiz üde és nagyon divatos esküvői szín 2014-ben. Mai modern, trendi lányoknak egy vízparti esküvőhöz tökéletes választás ez a szín. Persze nem kell mindennek türkizben pompáznia – krémszínnel finom, egy kis lilával és szürkével különleges lesz az összhatás. Ha pedig extrán bevállalós vagy, mutatunk egy cipőt is, ami szuper kiegészítője lehet egy türkiz lagzinak.

/1402/_loml201422142854

Fókuszban a virágok

Legyen a dekoráció rusztikus vagy rózsás, idén a virágból sosem elég. A motívum még a szalvétákon és a többi dekorelemen is visszaköszönhet, sőt, idén a száraz virágokkal is megéri kombinálni. Ha rusztikus helyszínen mondjátok ki a boldogító igent, nincs stílus, ami jobban passzolna az esküvőhöz. A nagyi horgolt terítőit se hagyd otthon, a szárított virágokkal mesésen mutatnak majd!

/1402/_loml20142214318

Üde kombinációk

2014-ben még mindig divatos a korábbi évek slágere, az élénkzöld, idén azonban napsárga dekorációt is választhatsz, ha a természetes árnyalatok állnak hozzád közel. Ha azonban még mindig zöld párti vagy, akkor kombináld pinkkel vagy hófehérrel – mindkettő pompásan néz ki. Sátoros esküvőhöz, szabadtéri lagzihoz ideális ez a szín.

/1402/_loml20142214327

Pasztellmánia

A menta-babarózsaszín duó még mindig hódít. Ha pasztellszíneket választasz, nyugodtan kombinálhatsz több színt is együtt, az eredmény finom és letisztult lesz. Ha romantikus kastélyszállóban tervezed a vacsorát, akkor pasztell árnyalatokkal még mesésebbé varázsolhatod a helyszínt.

/1402/_loml20142214330

Te melyik színt választanád a saját esküvődre?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.