Végre elárulta kislánya IGAZI nevét Ryan Reynolds

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
keresztnév név titkolózás kislány megszületés Blake Lively Ryan Reynolds gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Blake Lively férjura imád viccelődni a jobbnál jobbnak tűnő névválasztásaikkal, ám most végre tisztázta, hogyan nevezték el két hónapja született kislányukat.

Sem nem Excalibur Anaconda, sem nem Violet. Ryan Reynolds végre tisztázta a nemrég született kislánya neve körüli káoszt.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris
Blake Lively szupercsinosan tért vissza - Heti stílusmustra http://www.life.hu/trend/20150221-blake-lively-szupercsinosan-tert-vissza-heti-stilusmustra.html Pár óra és Oscar-gála, így nem csoda, ha a héten a világsztárok rápihentek az év legnagyobb filmes eseményére. Szerencsére itt volt nekünk a New York-i divathét, ahol azért elcsíptünk néhány filmcsillagot is, és a legcsinosabb európai kékvérűek is igyekeztek kitenni magukért, már ami az öltözködést illeti. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. Trend -- Britney Spearst faragott feleségéből Ryan Reynolds http://www.life.hu/news/20150316-ryan-reynolds-sajat-es-felesege-blake-lively-fejet-photoshoppolta-ra-britney-spears-es-justin.html Blake Lively férje Twitterén osztotta meg a saját két keze által készített fotót. News Origo Ryan Reynolds lánya keresésére indul - Jön A fogoly című mozifilm http://www.life.hu/kult/20141121-mozielozetest-adunk-a-fogoly-cimu-thrillerrol-es-premier-elotti-vetitesre-invitalunk.html Egy gyerek eltűnését egyszerűen nem lehet felfogni, sem elfogadni. A szülők bármit megtesznek azért, hogy hazajöjjön elveszett csemetéjük. De vajon meddig képesek várni? Kult -- Elképesztő dolog történt: Blake Lively olyan fotót posztolt, amin csúnya http://www.life.hu/trend/20150321-blake-lively-olyan-fotot-posztol-instagramra-amin-csunya-csunya.html Hihetetlen, de igaz! A világ egyik leggyönyörűbb nőjéről is készülhet pocsék fénykép. Íme a bizonyíték. Trend -- Végre! Először láthatjuk Blake Livelyt és Ryan Reynoldsot kisbabájukkal! http://www.life.hu/csalad/20150302-blake-lively-t-es-ryan-reynolds-ot-kisbabajukkal-fotoztak-le.html Először fotózták le a sztárpárt kisbabájukkal, ám a picit gondosan takarta az édesanyja. Nem baj, azért így is nagyon édesek együtt! Család -- Blake Lively visszatér - Mario Testinóval dolgozik újra http://www.life.hu/trend/20150206-blake-lively-mario-testinoval-pozol-az-instagramra-toltotte-fel.html Blake Lively visszatért a rivaldafénybe, erről pedig Instagramján értesítette rajongóit. Trend --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.