Elhagyja az országot Alföldi Róbert?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Alföldi Róbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebookon árulja néhány bútorát a színész. 

A Bors figyelt fel arra, hogy Alföldi Róbert a Facebookon árulja néhány bútorát. A napilap erről és az alábbi, a bútorok mellé írt néhány sorból arra következtet, hogy a rendező-színész elhagyja az országot.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Az életem olyan, hogy keveset tudok otthon lenni, miközben szeretem. Hogy csak úgy lenni… Éppen ezért mindig fontos volt, hogy az a bizonyos otthon valóban igazán otthonos legyen. Hogy mindennel, amivel körülveszem magamat, jól legyünk együtt. De minden és mindenki változik. Új életterek kellenek, új környezet és új otthon… És nem jó sok mindennel továbbállni” – olvasható, ami lehetséges, hogy csupán azt jelenti, hogy Budapesten belül költözik egy másik lakásba.

Alföldi a németországi Trierben a Pán Pétert rendezi majd, Szöulban egy Shakespeare-t, Sankt Pöltenben pedig a Tartuffe-öt viszi színre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.