Csobot Adél terhesség kisbaba várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél, Istenes Bence gyönyörű, várandós barátnője örömmel nyugtázta, hogy már egyre nagyobb a pocakja, de reméli, jövő héten már kevesebb említés esik erről a Sztárban sztárban.

"Igen, már szépen gömbölyödik a pocakom, amit nem fogok takargatni. A jelmezek miatt nehéz is lenne, hiszen Liza Minnelliként sem léphettem zubbonyban a színpadra" – válaszolt a 21 éves kismama a Bors kérdésére.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Majka aggódott egy kicsit Adélért a vasárnapi Sztárban sztár adásában, izgult, hogy az énekesnő ne essen le a székről tánc közben. "Az én asszonyom is terhes, és nagyon féltem mindentől, még a széltől is" – fogalmazott.

"Nem szeretném, ha az állapotom pozitív vagy negatív irányba befolyásolná a produkcióim megítélését. Elkerülhetetlen volt, hogy a bejelentés utáni első adásban ez szóba kerüljön, nincs is ezzel semmi probléma, de remélem, a következő vasárnapon már kevesebb említés esik erről" – nyilatkozta Adél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.