Tom Jones DNS-tesztet csináltat, hogy kiderítse, feketék voltak-e felmenői

család Tom Jones DNS fekete
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A walesi énekest, Tom Jonest állítólag gyakran félvérnek nézték kreolos bőre és göndör haja miatt. A Sexbomb előadója úgy döntött, kideríti, vajon tényleg vannak-e fekete rokonai.

Sir Tom Jones DNS-teszet tervez csináltatni. Az énekes meg van ugyanis róla győződve, hogy felmenői feketék voltak, többek között göndör haja és sötét bőre adott neki okot a gondolkodásra.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

"Sokan azt hiszik, fekete vagyok. Mikor először Amerikában jártam, és az emberek énekelni hallottak a rádióban, nem akarták elhinni, hogy fehér vagyok" - nyilatkozta, és hozzátette, mikor ő megszületett, édesanyja bőrén sötét foltok jelentek meg. Az orvosok ekkor megkérdezték, vannak-e a családban fekete felmenők, de a nő nem tudta megmondani. A 75 éves énekes hamarosan megcsináltatja a tesztet, és kideríti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.