Elképesztő! 133 kilót fogyott egy év alatt jógával

kövér gúny fogyás jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jared Mollenkopf egész életében kövér volt, és már kezdett beletörődni, hogy neki ez a sorsa. A 40. születésnapján azonban gyökeres fordulatot vett az élete: elhatározta, hogy lefogy.

A legrosszabb időszakában 230 kilót nyomott a Salt Lake Cityben élő férfi, aki egész életét a gúnyolódó beszólások kereszttüzében élte. Saját bevallása szerint azonban a legrosszabb mégis az volt, hogy már kezdett beletörődni abba: neki tényleg ez a sorsa.

40. születésnapján ért meg benne az elhatározás, hogy mindenkinek megmutatja, mire képes. Drasztukis fogyókúrába kezdett, amit egy speciális jógával, a DPP jógával egészített ki. Az elképesztő akaraterejének köszönhetően egy év alatt 133 kilót fogyott. A hihetetlen változást most egy videóban tett közzé a férfi, aki meghatottan olvasta vissza online naplójának első bejegyzéseit, amiben arról ír, mennyire szeretne változtatni az életén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.