Durva! Megcsalta a férje, ezért 60 kilót fogyott

Forrás: Thinkstock -
kövér fogyás szex csúnya megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl kövérnek találta a feleségét, így a legjobb megoldásnak azt gondolta a férfi, ha megcsalja őt. A felesége válasza is elég határozott volt: elköltözött tőle, és leadta a súlyfeleslegét.

Közel 170 kilós volt Lisseth Exposito, amikor rendszeressé váltak férje esti kimaradozásai. Természetesen az is hamar kiderült, hogy merre kószál esténként a férfi, aki egyszerű válasszal szolgált a viselkedésére: „Túl kövér vagy és csúnya!”

Forrás: Thinkstock

Lisseth elmondása szerint férjével, Joséval mindig is imádták a közös esti nassolásokat, de míg rá csak úgy szaladtak fel a kilók, a férfi jó formában maradt. Amikor már jó ideje nem szexeltek, a lány többször is megkérdezte a párját, hogy mi a baj. Jose ilyenkor rendszeresen gúnynevekkel illette feleségét, ettől a megaláztatástól Lisseth csak még többet evett. 170 kilós volt, amikor elköltözött a férjétől, és elkötelezte magát a teljes életmódváltás mellett. Tíz hónap alatt közel 60 kilót sikerült lefogynia a lánynak, aki továbbra is tartja magát az új étrendjéhez, és az edzéseket is egyre jobban élvezi. A képeket Lissethről itt megnézheted!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.