Ilyen csodás babaszobába várja Nádai Anikó a kisfiát

babaszoba Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó már a babaszobát is berendezte, nagyon várja, hogy megszülessen a kisfia. Már csak néhány hét van a baba érkezésééig. 

Nagyon büszke a gyönyörű kismama, Nádai Anikó arra, hogy milyen csodás babaszobát tudtak berendezni párjával a hamarosan érkező kicsinek. Még el is pityeredett a meghatottságtól.

Forrás: Facebook/ Nádai Anikó

"Itt állok a gyerekszoba közepén, és sírok... Lehet, a hormonok is közrejátszanak, vagy az, hogy reggelre elefánt méretűre dagadt a lábam, de ez az érzés igazából egy nagyon egyszerű szó: a büszkeség. Megfogadtam magamnak, hogy ha egyszer lesz egy gyerekem, mindent szeretnék megadni neki. Álmomban sem hittem volna, hogy egy ilyen csodás kis szobával várhatom majd őt... " - írta a Facebookon.

Milyen legyen a babaszoba?

A babavárás egyik nagy dilemmája, hogy milyen színű legyen a babaszoba. Ragaszkodjuk a jól bevált klasszikus színekhez, vagy kísérletezzünk valami újjal? Az új családtag kuckójának kialakításához több szempontot kell figyelembe venni, ugyanis a babát itt érik majd az első és legfontosabb benyomások, az őt körülvevő környezet hatással lesz személyiségének fejlődésére is. Milyen legyen a szoba?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.