Esküvőjük helyszínén temetik el Céline Dion férjét

Forrás: AFP/John Shearer -
esküvő házasság temetés Céline Dion René Angélil Montreal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő és René Angelil 1994-ben esküdött örök hűséget egymásnak a montreáli Notre Dame Bazilikában - a hírek szerint most ugyanitt tervezi elbúcsúztatni a napokban elhunyt férjét.

Ugyanott tervezi René Angelil búcsúztatását Céline Dion, ahol 21 évvel ezelőtt egybekeltek - írja a The Hollywood Reporter.

Forrás: AFP/John Shearer

A temetési szertartásra tehát január 21-én, csütörtökön kerül sor a montreáli Notre Dame Bazilikában, pontosan ott, ahol "feleségül vette azt, akire egész életében élete nagy szerelmeként gondolt" - olvasható Céline Dion hivatalos Facebook oldalán.

A szertartás nyilvános lesz. A hírek szerint február 3-án a Las Vegas-i Ceasars Palace Colosseumban is tartanak megemlékezést.

Ahogyan arról a Life.hu is beszámolt, múlt héten meghalt a többszörös Grammy-díjas kanadai énekesnő férje, René Angélil. Az sem volt titok, hogy Céline bátyja, Daniel is rákos, és hogy állítólag már a végső stádiumban van. Pár nappal később ő is elhunyt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.