Sarka Kata fotó diéta műsorvezető fogyókúra
A dögös műsorvezető az utóbbi hetekben kemény diétába kezdett, hiszen másfél hét múlva egy kampányfotózáson kell kamerák elé állnia. 

Kata nagyon kitartó, ha diétáról és edzésről van szó. Hajdú Péter gyönyörű felesége nemrég egy fitneszversenyen ért el előkelő helyezést, most pedig egy kampányfotózás kedvéért kezdett újra fogyókúrába. "December 28-án kezdtem a diétát, mert hamarosan lesz egy nagy kampányfotózásom, és még van 1,5 hetem, viszont sikerült elérnem ez idő alatt a kitűzött célt! Csirkemell, saláta, hal, zöldségek, semmilyen üdítő, csak víz, és ez alatt a kis idő alatt lement 4 kg. A sport természetesen ugyanúgy rendkívül fontos" - írta Kata a hivatalos Facebook oldalán.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Több kommentelő is megjegyezte, hogy a sztár már így is nagyon jól néz ki, és semmi szüksége arra, hogy leadjon még pár kilót.

Álompopsi szupermodellmódra - Itthon is hódít a BootyBarre!http://www.life.hu/ez-zsir/20160112-bootybarre-az-uj-edzesmodszer-a-balett-a-pilates-es-a-joga-kevereke-lorant-szemzo-fruzsina.htmlOlyan edzésmódszert keresel, ami ötvözi a balett nőies, kifinomult mozgását, a jóga nyújtó, erősítő elemeit és a pilates alakformáló erejét? A BootyBarre mostanában hódította meg Amerikát, ezzel a módszerrel készülnek többek között az álomtestű Victoria's Secret-modellek is a legnagyobb bemutatókra, fotózásokra. Lóránt-Szemző Fruzsina Miamiban talált rá erre az edzésre, itthon pedig ő az első képzett instruktor. Nagy tervei vannak - a csinos anyuka többek között ezekről is mesélt a Life.hu-nak. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoPirner Alma gyermekével edz - Tündéri fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160113-pirner-alma-rudtancos-szexi-anyuka-maris-edzesbe-lendult-es-kisfiaval-treningezte-magat.htmlA szexi anyuka nem tétlenkedik, teljes gőzzel edz, és már azt is kitalálta, hogyan tudja kisfiával együtt élvezni a mozgás örömét. Ez Zsír!--Dukai Regina nagyon szexi szerelésben edzhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160112-dukai-regina-modell-szexi-szerkoban-szelfizett-az-edzoteremben.htmlA modell edzés közben mutatta meg tökéletes alakját és izmos hasát. Ez Zsír!--Kulcsár Edina megmutatta, mi tökéletes alakjának a titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160112-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-megmutatta-tokeletes-alakjanak-titkat.htmlAmikor a szépségkirálynőnek nem jut ideje edzeni, akkor egy egészen egyszerű módszerrel formálja a derekát. Ez Zsír!--Tökéletes az alakja, mégsem elégedett vele: súlyos testképzavarral küzd a fitneszmodellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160110-heather-mowry-fitneszmodell-tokeletesre-edzette-a-testet-megis-utalja-ahogy-kinez.htmlNapi hatszor áll mérlegre, hogy ellenőrizze a súlyát Heather Mowry, akit saját bevallása szerint a fitneszversenyek tettek beteggé. Ez Zsír!OrigoLebetegedtél? Figyelj arra, mit eszel!http://www.life.hu/ez-zsir/20160108-etelek-amiket-jo-enni-betegseg-alatt-es-etelek-amiket-ne-egyel-ha-beteg-vagy.htmlTélen nem túl nehéz elkapni valamit: biztos nem egy olyan ember van körülötted, aki megfázott, begyulladt a torka vagy influenzás. Ha téged is utolért valami nyavalya, jót tesz a sok alvás és a kevés stressz, de az étkezés is nagy szerepet játszik a gyógyulásban. Összeszedtük, melyek azok az ételek, amiket érdemes beiktatnod betegség idején az étrendedbe, és azokat is, amiket ilyenkor jobb mellőzni! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.