villamosmegálló szülés Miskolc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Villamosmegálló mellett született meg egy csecsemő Miskolcon szombaton éjszaka. Rendőrök segítettek az anya és gyermeke életének megmentésében - mondta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Janasóczki Attila beszámolója szerint a megyei rendőr-főkapitányságra szombaton 23 óra 45 perckor érkezett a bejelentés, hogy a miskolci Árpád úton lévő egyik villamosmegállónál egy nő szül.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A megállóhoz legközelebb tartózkodó járőrpáros néhány percen belül a helyszínre érkezett.

A megálló melletti gyalogos-átkelőhelyen egy nő állt, akinek lehúzott nadrágjában már ott volt az újszülött gyermek - közölte a szóvivő. Az egyik rendőr megtisztította a csecsemő légútjait, így a gyermek felsírt, életfunkciói helyreálltak. A másik járőr az anyát védte a kihűléstől a nagy hidegben.

Később megérkeztek a mentőszolgálat munkatársai, ők folytatták az anya és gyermeke ellátását, és kórházba szállították őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.