Rubint Réka kőkemény edzéssel lazított - Fotó!

Forrás: Facebook/Rubint Réka -
pihenés Rubint Réka Hazatérés Dominikai Köztársaság fitnesz edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszedző alig ért haza Dominikáról, ahol edzőtábort tartott, máris az edzőterembe vette az irányt, ahol az utazás fáradalmait egy súlyzós edzéssel "pihente ki".

Rubint Réka tényleg kőkemény, mert ha edzésről van szó, a hosszú utazást követően a fáradtság és az időeltolódás sem állhatja az útját. A fitneszedző egy szexi fotóval lepte meg rajongóit, akik biztos már nagyon várták, hogy hazatérjen.

Forrás: Facebook/Rubint Réka

„Hogy mennyire voltam fáradt a 10 napos dominikai Alakreform tábor után, azt a 13 órás alvás jól tükrözi. A mai napot pihenésre szántam, így egy szuper súlyzós edzéssel töltődtem" – írta a kép mellé Réka.

Pattog a popsi, hullámzik a felsőtest és tekereg a csípő. Ne ijedjenek meg, nem egy újabb harcművészetről van szó. Ezek egy csajos, alakformáló és szórakoztató mozgásforma elemei, amit úgy hívunk twerk. Figyelem! Vadító képsorok következnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.