Varga Edit még csak hat hete szült, de jövő hónapban már munkába áll

Fotó: Pál Anna Viktória/Life.hu -
Születés Varga Edit Virtuózok munka gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetőnek néhány hete született meg a harmadik kisfia, így már tapasztalt anyaként veszi az akadályokat. Jövő hónaptól pedig ismét dolgozni fog!

Varga Edit műsorvezetőnek, habár néhány hete született meg kisbabája, mindenkire jut ideje, ami azért komoly szervezést igényel. Még síelni is eljutottak a családdal, igaz, rengeteg előkészület kellett hozzá - írja a Story.

Fotó: Pál Anna Viktória/Life.hu

Az biztos, hogy Edit nem unatkozik, hiszen a kisbaba mellett ott vannak a hétéves ikrek, és párja, Kóka János előző kapcsolatából született kislánya is sok időt tölt náluk. A sok teendő mindenkitől türelmet kíván.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Schmidt Barbara/Life.hu

“Embert próbáló időszak, ez kétségtelen” - árulta el a lapnak a műsorvezető, és hozzátette, a férje és a gyerekek részéről is sok türelemre és elfogadásra van szükség. A rengeteg feladat mellett azonban áprilistól már a Virtuózok című tehetségkutatót vezeti majd a köztévén.

“A baba ott lesz a közelemben. Kialakítunk neki egy olyan helyet, ahol rendesen el tudom majd látni” - árulta el a műsorvezető. Természetesen segítségére lesz férje is a havonta csupán pár napot igénylő forgatásokon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.