Elképesztő! Így nézett ki a nő, aki naponta 6 csomag chipset evett

Fotó: Zirig Árpád - Táfelspicc -
chips fogyás hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete során körülbelül 30 ezer csomagnyi nassolnivalót fogyasztott el Alex Hook, aki egy megalázó élmény után eldöntötte, hogy végleg felhagy a burgonyaszirmok majszolásával.

Soha nem tartozott a vékony lányok táborába, és hiába próbálta anyukája az egészséges ételeket erőltetni, Alex soha nem tudott ellenállni a chips csábításának. 13 éven keresztül napi 6 csomaggal evett meg belőlük, aminek eredményeként felnőttkorára 146 kilót nyomott.

Képünk Illusztráció Fotó: Zirig Árpád - Táfelspicc

“Minden születésnapomon, amikor elfújtam a gyertyákat, azt kívántam, bárcsak le tudnék fogyni, de soha nem sikerült” - mesélte Alex, aki mindig megpróbálkozott a diétával, de állandóan elbukott. A végső elhatározásra egy megalázó élmény sarkallta. Miután gyermekeit elvitte az iskolába, első útja a boltba vezetett, ahol rengeteg nassolnivalóval tömte tele a kosarát. Azonban összetalálkozott az egyik korábbi edzőjével, és hiába próbált elbújni előle, nem sikerült észrevétlennek maradnia.

Nagyon zavarban voltam, mert nem akartam, hogy így lásson. Megalázó volt”

- vallotta be Alex, akinek ez az élmény viszont kellő motiváció volt, hogy megváltoztassa az életét. Mára 63 kilótól szabadult meg, és vékonyabb, mint amikor elballagott az általános iskolából, de még nem teljesen elégedett a kinézetével - írja a Daily Mail.

Önök elégedettek a tükörképükkel? Ha nem, vegyenek példát Cserpes Lauráról! Aki ugyan nem felel meg a 34-es konfekcióméretnek, mégis elégedett az alakjával. Miért ne tenné? Kihozza magából a maximumot: rendszeresen edz és tudatosan étkezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.