Ha újfajta színházi élményre vágysz: Extrém előadások kísérletező kedvűeknek

színház lovak extrém élmény előadás lakás színészek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Színészek a színpadon, nézők a nézőtéren, taps, felvonás, minden a jól megszokott rend szerint - ilyen egy átlagos színházi előadás. A következőkben azonban egyáltalán nem átlagos performanszokról lesz szó: jöjjenek, a lovak, az improvizáció, no meg a privát produkciók!

Csapjunk a lovak közé!

Pintér Tibor Európában egyedülálló projektje a Nemzeti Lovas Színház, ahol az izgalmas történetek mellett a nézők az ember és állat harmonikus kooperációjának is tanúi lehetnek A színház küldetése, hogy a magyar fiatalokat közelebb hozza a lóhoz, a világ egyik legcsodálatosabb állatához. A művészek egy darabnál átlagosan 30 állattal dolgoznak együtt.

Fő a spontaneitás!

A Momentán Társulat tagjai minden este úgy mennek fel a színpadra, hogy fogalmuk sincs, mit tesznek majd a következő pillanatban, erősségük az improvizáció. Merésznek hangzik? Az is! Nincsenek megírt poénok, bemagolt szövegek, az előadást te, a néző alakíthatod. Minden jelenet egyedi és megismételhetetlen.

Rendelj színészt a lakásodba!

A Dollár Papa Gyermekei formációt pályakezdő színészek alapították azzal a nem mindennapi céllal, hogy tagjaik bármilyen lakásból színházat varázsoljanak egy estére. A társulat színészei ott adnak elő, ahová éppen hívják őket, akár egy aprócska nappaliban is. Így a lakás tulajdonosa döntheti el, kiket hív meg privát "színházába" nézőként.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.