A 60 éves férfi csak a szakállát akarta megnöveszteni: divatmodell lett

Forrás: Instagram -
modell fotózás férfi Dior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Philippe Dumas, aki 60 évesen kezdett el szakállat növeszteni, ez pedig megváltoztatta az életét, hiszen a Párizsban élő francia férfi ennek köszönhetően lett divatmodell.

"Csak viccből döntöttem úgy, hogy szakállat növesztek, és azt hittem, katasztrofális lesz, de végül mindenkinek tetszett, ráadásul annyiszor mondták, hogy jól néz ki, hogy rájöttem, talán modellkednem kellene" - mondta a BoredPandának Dumas, aki tényleg megpróbálta, és óriási sikere lett.

Forrás: Instagram

"Elkezdtem jobban odafigyelni arra, hogyan öltözködöm, és rájöttem, hogy talán van bennem valami. Ekkor elmentem pár ügynökséghez, és így kezdődött a karrierem. 60 évesen..." - mondta Dumas, aki jelenleg is több modellügynökségnél dolgozik, ami nemcsak a kora miatt meglepő, hanem azért is, mert Dumas eredetileg jogot végzett, de

helyette inkább a film- és reklámiparban helyezkedett el.

"Nagyon élvezem azt, amit csinálok. Mi mást kérhetnék még az élettől? Talán csak egy hatalmas nemzetközi kampányt a Chanelnél vagy a Diornál" - tette hozzá, mi pedig őszintén szurkolunk neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.