L.L. Junior a bíróságon kötött ki - Apasági pert indítottak ellene

Forrás: Facebook/L.L. Junior -
apasági per tárgyalás bíróság L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár évvel ezelőtt kis híján apává tették a népszerű rappert. L L Junior először csak nevetett a dolgon, de amikor látta, hogy barátnője egyáltalán nem tartja viccesnek a dolgot, akkor lett néhány álmatlan éjszakája.

"Amikor megérkezett az a levél az apasági üggyel kapcsolatban, még nem születtek meg a fiaim, de már együtt voltunk Csillával. A levelet pont a párom vette át, kibontotta magd csípőre tette a kezét, és rám ripakodott: Ugye nem jól látom azt, ami ezen a papíron áll? Csilla többi mondatát most nem idézném..." - mesélte a rapper, akiről egy Szlovákiában élő nő azt állította, hogy kisfiának ő az apja.

Forrás: Facebook/L.L. Junior

"Először egy jót nevettem rajta, de szólt az ügyvédem: vegyem ezt a dolgot véresen komolyan, mert tárgyalásra is megyünk."

Juniornak ettől kezdve lett néhány álmatlan éjszakája.

Mivel akkoriban gyakran fellépett Pozsonyban, folyamatosan őrlődött, és próbálta magában visszaidézni, mi is történt a koncert éjszakáján, de hiába. A tárgyaláson végül kiderült, hogy Szvetlana, a szlovák lány azt vallotta, hogy egy Juniorra megszólalásig hasonlító fiúval jössz össze az egyik koncertjén,

így a DNS-vizsgálatra nem került sor.

Forrás: Facebook/L.L. Junior

Bár Junior nem tagadta, hogy mindig is szerelmes természet volt, most azt vallja, hogy a hűség egy döntés és nem adottság.

"Bár 35 évesen még nem nőtt be a fejem lágya, valószínűleg nem is fog, úgy érzem, hogy már kiéltem magam, vége az egyéjszakás kalandok időszakának. Tudom, mi a fontos és mi nem, Csillát és a két gyermekemet a világért sem szeretném elveszíteni" - mesélte Junior a Story magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.