Megjelentek az első hivatalos fotók Hillary Clinton unokájáról

Forrás: AFP/Timothy A. Clary -
Chelsea Clinton unoka-nagyszülő unoka Hillary Clinton kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hillary Clinton és Bill Clinton lánya, Chelsea Clinton a napokban világra hozta kisfiát, Aidant-t, akit hétfőn már haza is vihettek, így a fotósoknak hála, megszülettek az első hivatalos fotók a kicsiről.

Mint arról beszámoltunk, kétszeres nagymama lett Hillary Clinton, miután lánya, Chelsea életet adott második gyermekének, Aidannek.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

A hírt szombaton Chelsea jelentette be a Twitteren, és úgy tűnik semmilyen komplikáció nem lépett fel, mivel hétfőn már a fiával együtt hagyhatta el a New York-i Lenox Hill kórházat. Természetesen a nagyszülők, Hillary és Bill is jelen voltak, valamint Chelsea férje, Marc Mezvinsky is.

Forrás: NORTHFOTO/©2016 Kristin Callahan/ACE/Callahan

A képről egyedül a páros első gyermeke, Charlotte hiányzik, aki egyébként 2014-ben jött a világra.

Érdekességek Hillary és Bill Clinton családi fészkéről

Azt azért az elején leszögezzük, hogy Clintonék családi fészke nyomába sem ér a Trump-villának – már ami a giccset illeti. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.