Erzsébet királynő Buckingham Palota London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 90 éves brit uralkodónő mosolyogva látta vendégül a Buckingham-palota vendégeit.

Nem hiszünk a szemünknek! Erzsébet királynő úgy néz ki az alábbi képen, mint egy kislány, aki rajongva figyeli a kedvenc tinisztárját. Pedig erről szó sincs: az uralkodónő épp a Buckingham-palota vendégeit üdvözli. Az szerencsés érkezők listáján pedig a 2016 Vállalkozói-díj újdonsült tulajdonosai szerepeltek.

Forrás: Instagram

Az uralkodónő ruhája mellett sem mehetünk el szó nélkül. Az általában konzevatív viseleteiről híres királynő, most egy igazán vidám, élénkszínű virágos ruhában jelent meg az eseményen, hozzá illő lakk táskával és cipővel. Természetesen az elegedhetetlen igazgyöngy nyaklánc ez esetben sem maradt le. Úgy tűnik, Erzsébet királyné is halad a korral és az idő előrehaladtával egyre bevállalósabb lesz. Csak így tovább, kedveljük ezt az outfitet!

A királynő parancsára haza kellett térniük Vilmoséknak

Nem időzhet tovább a királyi pár vidéki birtokukon, ugyanis Erzsébet királynő ezt nem nézi jó szemmel. Katalinnak és Vilmosnak így felfüggesztve a pihenést haza kellett térniük. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.