Borzalmasan lepukkant Dustin Hoffman

Forrás: NORTHFOTO -
lepukkant öreg Dustin Hoffman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétszeres Oscar-díjas színész nagyon elhagyta magát, látszik, hogy mostanában már nem igazán találják meg jó szerepekkel.

Brillírozott a drámákban Dustin Hoffman, ennek ellenére mégis a legtöbben inkább a bugyuta vígjátékokból ismerik. Viszonylag a karrierje elején kapta meg a két Oscar-díját, később már hiába játszott nagy alkotásokban. A drámák mély tengeréből nyargalt át inkább a könnyed szórakoztatás világába, mára már azonban azok a szerepek sem érik el őt igazán. Rég nem hallhattunk a színészről, a héten kapták lencsevégre vásárolgatás közben, és látszik, hogy nem nagyon van miért formában tartania magát, nem úgy, mint Arnold Schwarzeneggernek.

Forrás: NORTHFOTO

Dustin Hoffman élő adásban omlott össze

Dustin Hoffman egy családfakutató műsorban vendégeskedett. Teljesen összeomlott, amikor meghökkentő információ derült ki egyik őséről. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.