Szívszorító: így vallotta be az apa a gyerekének, hogy az anyja meghalt

Forrás: Facebook/Brenden Bickerstaff-Clark -
halál Ohio drog vallomás apa túladagolás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Valamit el kell mondanom neked" - így kezdte az ohiói apa, mikor be kellett vallania a gyermekének, hogy az édesanyja meghalt drogtúladagolásban. A szívszorító videót azért tette közzé, hogy a függőségben szenvedő szülők lássák, mit okoznak.

A függőségben szenvedő szülők minden nap kockáztatják az életüket. Sosem tudhatják, mikor jön el az a végzetes pillanat, amivel gyermekeiknek határtalan szenvedést okoznak. Egy ohiói apa úgy döntött, közzéteszi azt a videót, amin bevallja gyermekének, hogy édesanyja meghalt.

Forrás: Facebook/Brenden Bickerstaff-Clark

"Valamit el kell mondanom neked, anya meghalt tegnap este" - kezdi az apa, Brenden Bickerstaff-Clark. A kisfiú először nem fogja fel a hallottakat, mikor megkérdezi, hogy pontosan mi történt, Brenden kénytelen bevallani, hogy drogtúladagolás végzett az édesanyjával. A kisfiú erre zokogásban tör ki, a mellette ülő családi barát karjaiba borul. A férfi Facebook-oldalán tette közzé a videót, amit már több százezer ember nézett meg. "Ezt minden függőséggel rendelkező szülőnek.

Ma el kellett mondanom a 8 éves fiamnak, hogy az anyja meghalt kábítószer-túladagolásban.

Ez volt a legnehezebb dolog, amit valaha meg kellett tennem. A fiamnak nincs többé anyja a heroin miatt. Kérj segítséget, hogy a gyerekednek ne kelljen szenvednie" - írta a videóhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.