Döbbenetes összegeket fizetnek a sztárok babafotóiért

Forrás: Nicholas Kamm / AFP -
Brad Pitt Jamie Lynn Spears fotó baba pénz család sztárok Angelina Jolie Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki látni akarja a sztárok csemetéit, még jobban is, mint magukat a celebeket, hiszen az ő képeikkel úton-útfélen lehet találkozni. A magazinok tudják ezt, és hatalmas összegeket fizetnek ki pár képért. A rekordot Angelina Jolie és Brad Pitt tartja, akik az ikreik születésekor több mint 3 milliárd 700 milliót kaptak a fotókért.

Kétségtelenül nagy üzlet a babafotók eladása, bár főként külföldön fizetnek hatalmas összegeket pár képért. A sztárok csemetéi mindig is a figyelem középpontjában lesznek, az emberek majd' megvesznek azért, hogy láthassák a gyerekeket. Nem csoda, hogy a magazinok hajlandóak ezért brutális pénzeket kifizetni - írja az Origo.

Britney Spears húga, Jamie Lynn Spears
Az énekesnő kishúga 16 évesen jelentette be, hogy babát vár, így már maga a terhesség is óriási szenzáció volt. Akkori párjával el is jegyezték egymást, de később szakítottak. Közös gyermekük, a kis Maddie Briann 2008 júniusában született meg, akivel édesanyja pózolt az OK! magazin címlapján több mint 269 millió forintnyi összegért.

Forrás: OK!

Jennifer Lopez
Az énekesnő 2008 februárjában adott életet ikreinek, akiknek apja Marc Anthony énekes. A pár azóta már szétment, de a babafotókért akkor még közösen fizették meg őket. A People magazin több mint 1 milliárd 615 millió forintnyi összeget fizetett a kétpetéjű ikrek, Emme és Max fotóiért.

Forrás: Cortesia / NOTIMEX / AFP

Angelina Jolie és Brad Pitt
Azt mindenki tudja, hogy a sztárpár most válik elég nagy botrányok közepette, de évekkel ezelőtt még voltak boldog békeidők. Összesen hat gyermeke van a párnak, ikreik fotóiért rekordösszeget kaptak. 2008-ban születtek, a hatalmas összeget két magazin dobta össze. Az amerikai People, és az angliai Hello! összesen 3 milliárd 769 ezer forintnak megfelelő dollárt fizetett, amit a pár az utolsó centig jótékony célra fordított.

Forrás: Nicholas Kamm / AFP

A 2006-ban született első közös vér szerinti gyermekük, Shiloh fotóiért 1 milliárd 103 millió forintnyi összeget fizetett ki a People, 942 milliót pedig a Hello!, természetesen ez az összeg is jótékony célra ment. A pár 2007 márciusában fogadta örökbe Pax Thien nevű vietnami kisfiukat, az ő képeiért 538 milliót fizetett a People, és állítólag a Hello! is perkált a képekért, de az az összeg nem ismert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.