Plasztika helyett: Polyák Lilla sokkoló kezeléssel szépül

Forrás: MTVA/Gabor Monos -
vér drakula-terápia Polyák Lilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznőről sokan gondolják úgy, hogy plasztikai műtéteknek köszönheti szépségét, pedig erről szó sincs. Csupán egy kissé morbid terápiás kezelést használ, ami a saját vérével varázsolja feszesebbé vonásait.

Ha egy sztár olyan gyönyörű, mint Polyák Lilla, akkor természetesen sokakban felmerül a kérdés, hogy vajon csupán a genetikának köszönheti-e, hogy még mindig ragyog, vagy van valami turpisság a dologban. A színésznő elárulta, hogy plasztikai műtéte még nem volt, viszont van olyan szépészeti technika, amit ő is gyakran alkalmaz, hogy friss és üde legyen az arca.

Forrás: MTVA/Gabor Monos

"Eddig még nem volt plasztikai műtétem, nem tudom, hogy lesz-e valaha. Lehet, hogy igen, de ezek a természetes vonásaim. Amit eddig kipróbáltam, az a Drakula-terápia, ami frissíti az arcot, de semmi köze plasztikai műtéthez, és a lézer, ami szintén egy bőrfeszesítő eljárás. Szerintem természetes eljárásokat mindenki kipróbál, mert jót tesz, és karbantartja az arcot" - mondta a Blikknek Polyák Lilla. A Drakula-terápia során az ember saját vérét használják fel a szépítéshez. Visszainjekciózzák a bőrbe egy centrifugálás után, ettől pedig gyönyörű és feszes lesz az ember bőre. Polyák Lilla hozzátette, a plasztikai sebészetet sem ítéli el, de egyelőre szerelme, Gömöri András Máté tartja őt fiatalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.