Demcsák Zsuzsa szépészeti beavatkozáson esett át!

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa -
Demcsák Zsuzsa hajnal szépészeti beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető úgy döntött, nem titkolja el, hogy szépészeti beavatkozáson esett át. A szem alatti karikáit tüntette el Demcsák Zsuzsa, melyek a 12 éven keresztüli hajnalozás miatt alakultak ki nála.

Évek óta köszönti reggelente Demcsák Zsuzsa a tévénézőket, és a hajnali kelések bizony bőven hagytak rajta nyomot. A szem alatti karikái például azért alakultak ki, mert már több mint egy évtizede a kakasokkal ébred. A műsorvezető elhatározta, hogy tesz valamit a táskák ellen, és

a szépészeti beavatkozás mellett döntött.

Demcsák Zsuzsa szépészeti beavatkozáson esett át Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa - aki nemrég eltitkolt szerelméről vallott - nem akarta elhallgatni, hogy egy szépészeti kezelésen esett át, ami eltünteti a 12 évnyi hajnalozás nyomait. Facebook-oldalán egy előtte-utána fotót is közzétett, hogy a követői lássák az óriási változást. "Szépészeti beavatkozások? Beszéljünk róla. Sokan titkolják, én nem fogom! Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer saját magamról posztolok előtte-utána képet, most mégis megteszem. A különbség ugyanis látványos, méghozzá a szemem alatt. Eltűntek a karikáim. Azok a karikák, amik egyrészt a genetikának, másrészt a 12 év hajnalban kelésnek köszönhetőek" - írta Demcsák Zsuzsa a fotóhoz és hozzátette, szerencsére talált olyan orvost, aki nem akart semmi drasztikusat elvégezni rajta, csak eltüntette a fáradtság nyomait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.