Demcsák Zsuzsa műsorvezető család szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa a szerelmi életéről mesélt, többek között arról a férfiról, akit sosem látott a nyilvánosság.

Demcsák Zsuzsa élete nem egyszerű, mégsem panaszkodik. A TV2 reggeli magazinja miatt évek óta hajnalban kel, munka után a gyerekeké az ideje, majd korán és fáradtan fekszik le aludni. Csemeték, háztartás és karrier mellett egyedülálló anyaként semmi ideje nem marad a magánéletre, az ismerkedésre.

Demcsák Zsuzsa Forrás: TV2

Állítása szerint nem is olyan könnyű már hozzá közel kerülni, mert az évek során megváltozott a hozzáállása a szerelemhez is: „Ahogy telnek az évek, egyre kevésbé tudok beengedni valakit az életembe. Az a nyitottság, az az előítélet-mentesség, elvárások nélküliség, amivel húszévesen rendelkeztem, már a múlt" – mesélte a Story magazinnak.

A 38 éves műsorvezető

néha maga sem tudja, hogy mit szeretne:

egyedül leélni az életét, vagy párt találni és kapcsolatban létezni. Mivel már sok évvel ezelőtt ráhárultak a női és a férfi szerepkörök is, ezért nem tudja elképzelni, hogy ezek közül bármelyiket is átadja valaki másnak, egy új embernek.

Demcsák Zsuzsa Forrás: Demcsák Zsuzsa / Facebook

Sokan próbálják megkörnyékezni a szexi sztármamit, ám ő arra vágyik, hogy végre neki tetsszen meg valaki. Nincsenek különleges elvárásai, de azt nem szereti, hogy az emberek felszínesek, nem mennek bele semmibe a mélységekig, nem tudnak igazán beszélgetni sem. Kizáró okok is vannak, melyeket azonnal elutasít:

„Ne legyen családos, mert senki életébe nem akarok belerondítani!”

– jelentette ki határozottan.

Zsuzsa bevallotta, hogy utoljára 3 évvel ezelőtt volt szerelmes, de akkor nagyon. Szerelme egy titokzatosan kezelt férfi volt, akivel soha nem láthattuk nyilvánosan. A kétgyerekes anya azóta azt várja, hogy végre megint belecsapjon a villám, hogy első látásra szerelmes legyen.

Elviselhetetlen sztárok, akiktől mindenki falra mászik http://www.life.hu/sztarok/20161115-sztarok-akikkel-utalnak-dolgozni-megkeseritik-a-forgatast-shia-labeouf-es-gwyneth-paltrow.htmlMindannyian szeretnénk azt hinni, hogy kedvenc sztárunk nemcsak a filmekben, de a való életben is roppant kedves. Ám a látszat néha csal! Számos hollywoodi hírességről terjednek olyan történetek, melyekben felfedik a valódi énjüket. A következő összeállításunkban olyan ismert embereket vettünk górcső alá, akik már többször is csináltak botrányt egy-egy forgatás alatt. TV + SztárokAFPNem engedi vezetni férje Mádai Vivienthttp://www.life.hu/sztarok/20161117-madai-vivien-nem-vezetheti-ferje-autojat.htmlFérje nem engedi, hogy a műsorvezető a volán mögé üljön. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs nem megy vissza a rádióba, hiába hívjákhttp://www.life.hu/sztarok/20161117-sebestyen-balazst-hiaba-hivjak-mar-nem-megy-vissza-a-class-fmhez.htmlA Morning Show utolsó adását tegnap hallhatták a hallgatók, a műsor jövője bizonytalan, de Balázsék szeretnék folytatni valahol, annyi biztos, hogy már nem a Class FM-en. Hiába hívják őt, oda már nem megy vissza. Lezártnak tekinti a dolgot. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSokan megpróbálták már kihasználni Tóth Gabithttp://www.life.hu/sztarok/20161117-toth-gabi-oszintesegevel-tobben-is-visszaelnenek.htmlTöbben is megpróbálták már kihasználni Gabit, de eddig mindig volt mellette valaki, aki figyelmeztette őt. TV + Sztárok--Vallomás! Így érez Gesztesi Claudia iránthttp://www.life.hu/sztarok/20161117-gesztesi-vallomasa-claudiarol-orul-a-boldogsaganak-de-sajnalja-hogy-nem-mellette-elte-meg.htmlA színész a Csisztu24 című műsorban cáfolta a szóbeszédet, hogy még mindig nincs túl Liptai Claudián. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huElkelt a szépfiú: vőlegény lett Ricky Martinhttp://www.life.hu/sztarok/20161116-jwan-yosef-es-ricky-martin-eljegyeztek-egymast.htmlMindössze egy év együttjárás után Ricky Martin és Jwan Yosef eljegyezték egymást. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.