Arcpirítóan kínos helyzetbe hozta magát Mariah Carey

fashion week ruhabaki Mariah Carey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A díva nem először hozta magát kínos helyzetbe egy rossz ruhaválasztással, és valószínűleg nem is ez volt az utolsó alkalom. Most azonban hibát hibára halmozott Mariah - mutatjuk is!

Amióta úgy tűnik, füstbe megy Mariah Carey házasodási terve, és mégsem veszi el őt vőlegénye, James Parker, azóta Mariah kétségbeesetten próbálja megmutatni a milliárdos pasinak, mit is veszíthet.

Forrás: Charley Gallay / Getty Images North America / AFP

A múlt héten konkrétan minden este bulizott a sztár, ám a hétvégén hozta magát a legkellemetlenebb helyzetbe. Több dologgal is.

  • Mariah JLO után szabadon a fiatal háttértáncosával randizott igen látványosan.
  • Nem is akárhol: Hollywood egy olyan negyedében, ami tömve van sztárokkal, és persze paparazzikkal, így biztos volt, hogy valaki csak lefotózza őt.
  • A kocsiban készült fotókon úgy mutogatja hatalmas jegygyűrűjét, mintha nem pár napja derült volna ki, hogy vőlegénye mégsem annyira szeretné őt feleségől venni.
  • A ruha már csak hab a tortán: Mariah leggingsben bulizott, ami ugye egy rémes divatbaki, ráadásul annyira kipakolta melleit, hogy a bimbóudvarát is lefotózhatták a paparazzik.

És még csak nem is kellett igazán szemfülesnek lenniük...A sztáról készült lesifotókat itt találod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.