Andor Éva bebizonyította, hogy ezerarcú: Marilyn Monroe bőrébe bújt

Forrás:Talán Csaba -
fotózás Marilyn Monroe Andor Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andor Évát a legtöbben a Tények műsorvezetőjeként ismerhetik, de nem ez az egyetlen arca. A híradósról gyönyörű képeket készítettek: Marilyn Monroe bőrébe bújt! Bár szerényen megjegyezte, hogy a színésznő közelébe sem érhet, az elkészült képek nem ezt mutatják.

Fiatalkorában ő volt az okos, szemüveges kislány, ami miatt saját bevallása szerint sokáig rút kiskacsának érezte magát, de mára ennek nyoma sincs. Magabiztos nőként jelenik meg a tévék képernyőjén, de a való életben is. Andor Éva éppen ezért bújt egy fotózás kedvéért Marilyn Monroe bőrébe, hiszen a nőiesség közös bennük.

"A közelében sem gondolom magam" - jegyezte meg szerényen a Tények műsorvezetője a Hot! magazin fotózásán. Hozzátette, a személyisége igazából az, ami a színésznőt legendássá tette, és az a nőiesség benne is megvan.

Andor Éva Marilyn Monroe bőrébe bújt Forrás: hot! Magazin
Andor Éva egy világsztár bőrébe bújt Forrás: hot! Magazin

"Még mindig sokan hiszik, hogy a Tényekben hírolvasó vagyok, ami nem igaz. Ha bedöglene a súgógép, akkor is végig tudnám vezetni a műsort" – szögezte le Andor Éva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.