Catherine Zeta-Jones Michael Douglas otthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mondhatni, hogy Catherine Zeta-Jones a nyilvánosság előtt éli az életét. A színésznő most azonban kivételt tett: rajongóinak a képmegosztó oldalán mutatta meg Michael Douglas-szel közös otthonát.

Az Oscar-díjas Catherine Zeta-Jones és férje, Michael Douglas nem a közösségi oldalakon élik életüket, és igen ritkán engednek bepillantást az életükbe: legutóbb ősszel mutattak egy családi fotót a képmegosztón. Az ünnepek alatt azonban a színésznő újra aktívkodott: karácsonyi képeket posztolt az otthonukról.

Az egyik idilli családi képen valószínűleg épp az ünnepi evészetet piheni ki a színésznő, a férje, és a gyerekek: a 16 éves Dylan és a 13 éves Carys.

Totally laid back.

Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) által közzétett fénykép,

Egy másik fotón a színésznő a gyönyörű családi karácsonyfáról is mutatott képet: ezen a fotón jól látszik az otthonuk egy részlete. Nagyon pazar helyen laknak, nem vitás!

Merry Christmas everyone!

Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) által közzétett fénykép,

Catherine a készülődésről is osztott meg fotót, amiről kiderül, milyen stílusban rendezték be a házat. Persze a dekoráció is tökéletes!

Getting ready for our Christmas Eve dinner.

Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.