Hatalmasat nőttek Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones gyerekei

Forrás: Insstagram/catherinezetajones -
Catherine Zeta-Jones Michael Douglas család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas nem mutogatja magát állandóan az interneten, ezért is lepődtünk meg, amikor megláttuk a róluk és gyerekeikről készült legfrissebb családi fotót. 

A család nemrég egy zenei fesztiválon járt, ami elég menő dolog, hiszen nem sok gyerek jár ilyen helyekre a szülőkkel. Carys és Dylan Douglas azonban még kamaszok - a lány 13, bátyja 16 éves - így nem csoda, ha Michael és Catherine rajtuk akarja tartani a szemét.

Forrás: Insstagram/catherinezetajones

Az Instagramon azonban megmutatták, milyen vagányak ők négyen együtt: A Desert Trip zenei fesztiválról posztoltak, ahol Bob Dylan- és Rolling Stones-koncerten buliztak.

A família már jó ideje izgatottan várta a progamokat, akkor is posztoltak a képmegosztóra, amikor megszerezték a jegyeiket a fesztiválra.

Forrás: Instagram/catherinezetajones

A lányokon valahogy jobban látszik az idő, mint a kamasz fiúkon: nemrég írtunk arról, hogy gyakorlatilag kész nő lett a 13 éves Carys Douglas, aki nagyon stílusos, és az édesanyjára is különösen hasnlít. Vajon ő is a filmvilágban próbálkozik majd pár év múlva?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.