Horváth Éva kisbabát vár

fotó baba terhesség Horváth Éva kismama
A 38 éves műsorvezető a közösségi oldalán jelentette be, hogy gyermeket hord a szíve alatt. 

Horváth Évának ez az első terhessége. A boldog kismama egy csodás fotót is közzétett magáról, melyen jól látható szépen gömbölyödő pocakja. A műsorvezető csak ennyit írt a kép mellé: "A legszebb karácsonyi ajándék". A rajongók persze azonnal elhalmozták jókívánságokkal a sztárt, aki biztosan szárnyal a boldogságtól.

Coming soon #littleangel#pregnant#pregnancy#cantwait#bestchristmaspresentever @euphoriashop.hu @davidajkai

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által közzétett fénykép,

Horváth Éva mindig elegáns szettben várja a karácsonyt

A dögös műsorvezetőnek határozott elképzelései vannak arról, hogyan is kell kinézni az ünnepek alatt. Mint kiderült, Éva inkább a natúr árnyalatok híve, még az ünnepek alatt is.
A "szaranyaság" mibenléte, avagy vess számot önmagaddal anyukám!http://www.life.hu/csalad/20161212-szaranyasag-te-milyen-anyanak-tartod-magad.htmlA jó és szar anyaságot igen keskeny határ választja el egymástól. Vannak dolgok, amiket mi hiszünk magunkról, amit mások vélnek tudni rólunk és amit a gyermekünk érez velünk szemben. Létezik, hogy ezek mind egybevágjanak? CsaládThinkstockAngelina Jolie nem nyugszik- újabb vizsgálat alá vetné Brad Pittethttp://www.life.hu/csalad/20161213-angelina-drogteszteket-akar-a-lathatasert-cserebe.htmlAngelina Jolie kijelentette: akkor engedi látogatni a gyerekeket exének, ha Brad Pitt folyamatosan drogteszteket végtet el magán. CsaládAFPElhagyja az országot Zalatnay Cini – Leszbikus lánya miatt teszihttp://www.life.hu/csalad/20161213-zalatnay-cini-londonba-utazik-leszbikus-lanya-niki-kedvesenek-a-szuleihez.htmlZalatnay Cini lánya, Niki néhány napja beszélt arról, hogy a saját neméhez vonzódik, és egy jamaicai lánnyal él együtt Londonban. Az énekesnő úgy döntött, meglátogatja a párt. Család--Bolondozás és megható pillanatok - Így karácsonyoztak tavaly a sztárcsaládokhttp://www.life.hu/csalad/20161209-igy-karacsonyoztak-tavaly-a-sztracsaladok.htmlNem telhet el karácsony családi fotók nélkül: fával pózolás, ajándékbontogatás és persze tömérdek mennyiségű szelfi. Nincs ez másképp a sztárok világában sem, ők is imádják a nagyérdeművel megosztani intim ünnepi pillanataikat. A következőkben a legjobb tavalyi karácsonyi képekből válogattunk. Család--Könnyítsd meg a saját dolgodat - Sütés helyett sütirendeléshttp://www.life.hu/csalad/20161208-karacsonyra-sutirendeles.htmlSütés-főzés-takarítás, na és persze ajándékvásárlás - nincs pihenés, az ünnepi időszakban rád is temérdek elintéznivaló vár. Ha azonban egy kicsit találékony vagy, könnyíthetsz a saját dolgodon azzal, ha néhány időigényes tennivalót idén kiszervezel. Hogy mire gondolunk? Az egész napos süteménysütés helyett erre a karácsonyra inkább rendeld meg a finomságokat! CsaládThinkstockStohl András megszólalt: "Elfáradt a kapcsolatunk"http://www.life.hu/csalad/20161209-stohl-andras-elmondta-miert-koltozott-el-csaladjatol.htmlBombaként robbant a hír, hogy Stohl András elhagyta családját és új életet kezdett. A színész elmondta, hogy jutottak el idáig Ancsikával, akivel két közös gyerekük is van. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.