Lélegzetelállító fotók egy vörös hajú lányról és egy rókáról

vörös róka lány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imád vörös hajú modellekkel dolgozni Alexandra Bochkareva, nemrég pedig egy annál is nagyobb örömben volt része: imádott manökenjét egy rókával fotózta, az eredmény pedig lélegzetelállító!

Szinte kizárólag portrékat készít az Üzbegisztánban született fényképész, mivel elmondása szerint ez az a műfaj, amiben igazán otthonra lelt, de nem ez az egyetlen elv, ami mellett kitart. Alexandra Bochkarevát a vörös és szeplős emberek szépsége megbabonázta, a tehetséges fotós pedig nem is hajlandó másokat kamerája elé állítani. Valamiért a vörös emberek inspirálják őt a legjobban, és már nem egyszer készített gyönyörű sorozatot szeplős főszereplőkkel. Legutóbbi képein is egy vörös hajú lány van a középpontban, ám nem egymagában: rókával együtt fotózta a fiatalt.

/1612/L_leg2016127125727
Celebanyukák és gyermekeik, akik hihetetlenül hasonlítanak egymásrahttp://www.life.hu/trend/20161206-celebanyukak-es-gyermekeik-elkepeszto-hasonlosaga.htmlTermészetes, hogy egy gyermek hasonlít a szüleire, de vannak olyan egyezések, amik már lélegzetelállítóak. Íme, például egy összeállítás azokról az anya-lánya párosokról, akik olyanok, mint az ikertestvérek. Trend--Dobó Kata dögös frizurára váltotthttp://www.life.hu/trend/20161205-dobo-kata-uj-frizurara-valtott.htmlDobó Kata elképesztően dögös fotót posztolt a Facebook-oldalára. A színésznő teljesen megújult külsejét mutatta meg rajongóinak, akik mind elámulta tőle! Nagyon jól áll a sztárnak az új frizura. TrendFotó: Polyák Attila - OrigoSilány áruk, átverések – 8 webshop, ahonnan SOHA ne rendeljhttp://www.life.hu/trend/20161201-8-webshop-ahonnan-soha-ne-vasarolj.htmlTaláltál egy online oldalt, ahol kiszúrtad álmaid ruháját? Mielőtt kosárba tennéd a kiszemelt terméket, tájékozódj arról, hogy megbízható oldalon jársz-e. Most nyolc olyan webshopot mutatunk, amit mindenképpen kerülj el, ha nem szeretnél csalás áldozata lenni. Trend--Óriásinak tűnnek Sarka Kata mellei http://www.life.hu/trend/20161206-sarka-katanak-nekimentek-a-kommentelok.htmlSarka Kata egy ártalmatlan fotóval kívánta közölni, hogy bizony ő ma nem hagyta ki az edzést. Óriási botrány lett belőle... Trend--Ruha nélkül, vizes hajjal szelfizett Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/trend/20161206-ruha-nelkul-szelfizett-jennifer-lopez.htmlMindegy, hány éves Jennifer Lopez, az énekesnő a fiatal sztárokat is leköröző, dögös szelfikkel hergeli rajongóit. Ezúttal is így tett! TrendOrigoElsa Pataky gyönyörűen mutat az új Women’Secret darabokbanhttp://www.life.hu/trend/20161205-elsa-pataky-ismet-gyonyoru-a-womensecret-ruhaiban.htmlKáprázatos show keretein belül mutatták be a híres ruhamárka legújabb kollekcióját. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.