Az Escala a valóságban - Költözz be Christian Grey luxusotthonába!

Christian Grey otthon Anastasia Steele Seattle A szürke ötven árnyalata luxusapartman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kell már sokat várni, 2017 februárjában, egészen pontosan Valentin-napon folytatódik Christian Grey és Anastasia Steel szenvedélytől fűtött kalandja, addig pedig A szürke árnyalata második részének előzetesei borzolják a rajongók kedélyeit. A világ tehát újra szürkelázban ég, épp jókor került hát a piacra Christian Grey filmbéli penthouse-ának eredetije.

A szürke ötven árnyalatában Christian Grey az Escalában, Seattle elképesztő felhőkarcolójának egyik penthouse-ában éli életét. A luxus-felhőkarcoló azonban egyáltalán nem E. L. James képzeletében született, az Escala a valóságban is létezik.

Forrás: nwmls.com

Ha pedig van olyan elvetemült rajongó, aki hajlandó 8,8 millió dollárt, azaz 2,5 milliárd forintot kifizetni, akkor akár be is költözhet a grandiózus felhőkarcoló egyik penthouse lakásába.

Forrás: nwmls.com

Az Escala képen látható, eladó lakása 517 négyzetméteres, tartozik hozzá három hálószoba, három fürdőszoba; a padlótól a mennyezetig érő ablakoknak köszönhetően pedig csodálatos panoráma nyílik Seattle-re.

Forrás: nwmls.com

A lakás jelenlegi berendezése egy kicsit visszafogottabb, mármint a filmbéli Grey-lakhoz képest, de ha a jövendőbeli tulajdonosa nem egy tipikus Don Juan, akkor valószínűleg így is minden igényét kielégíti majd.

Forrás: nwmls.com

Az épületben van egyébként 24 órás portaszolgálat, sőt még egy fedett medence is. Van egy olyan érzésünk, hogy Christian Grey és Anastasia Steele elég kreatívan ki tudná használni ezeket a szolgáltatásokat.

/1609/Az_Es201692014535

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.