Így nézett ki Beatrice hercegnő a londoni esküvőn

esküvő Beatrice hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy sereg királyi vendég, többek között Beatrice hercegnő is tiszteletét tette Filippos Lemos és Marianna Goulandris esküvőjén, amelyet Londonban tartottak. 

Beatrice hercegnő is részt vett a pazar esküvőn, amit a Szent Sophia ortodox katedrálisban tartottak a Hyde Park közelében, London nyugati részén.

A 28 éves hercegnő láthatóan jól érezte magát az ünnepségen, melyen még számos fontos személy is részt vett: II. Konstantin görög király és felesége, valamint Maxima holland királyné és Vilmos Sándor holland király is tiszteletét tette.

Maximáról tudjuk, hogy mindig tökéletes a megjelenése, míg Beatrice fekete fehér ruhája sokak szerint nem egy esküvőre való öltözék – írta meg a DailyMail.

Így fest Beatrice hercegnő a fekete-fehér ruhájában Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Jofm

A yorki hercegnő és kedvese tavaly nyáron szakítottak 10 év együttlét után, emiatt a család és az egész angol udvar csalódott volt. Dave Clark után most újra szingliként érkezett az esküvőre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.