ingatlan otthon Meg Ryan New York luxusotthon eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerelem hálójában egykori sztárja – aki manapság főleg plasztikai baklövéseivel kerül a címlapokra – szabadulna káprázatos monokróm otthonától. Te beköltöznél ebbe a nem mindennapi lakásba?

A Soho New York egyik igen népszerű városrésze, amely korábban főképp a művészek körében volt közkedvelt, és ahol manapság megannyi luxusbutik és galéria várja az erre járókat. Meg Ryan eladó otthona is itt, a Sohóban található.

Az ingatlant 10,9 millió dollárért, azaz több mint 3 milliárd forintért árulja, és ha sikerül ennyiért eladnia, akkor a haszna összességében 2,9 millió dollár lesz, ugyanis a lakást 2014-ben még 8 millió dollárért vásárolta. Ryan egyébként az elmúlt években eléggé belevetette magát az ingatlanbizniszbe, ez lesz a kilencedik lakás, amit megvásárolt, felújított, majd értékesített.

A színésznő Joel Barkley építészt és Monique Gibson dizájnert bízta meg a 410 négyzetméteres ingatlan felújításával. A meglehetősen tágas otthonban 13 hatalmas ablak, padlótól a mennyezetig érő francia ajtók találhatók, a lakás elegáns stílusát az ébenfa padló pedig csak tovább fokozza. Érdekesség, hogy maga az épület még 1888-ban épült.

A monokróm dizájn a legtöbb szobából visszaköszön, ez a megoldás teszi igazán különlegessé ezt a lakást. Neked hogy tetszik?

/1702/Elad_2017218141519

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.