Oszter Alexandra fia nem érzi édesapja hiányát

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
válás Oszter Alexandra anya apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Alexandra és férje már rég különváltak, egy darabig a színésznő egyedülálló anyaként nevelte gyermekét. Ma már azonban van párja, és a kisfia így is teljes családban nőhet fel, hiszen a volt férj is jelen van az életükben.

Az anyaság nehézségeiről mesélt Oszter Alexandra és kolléganője, akik egy darabban meg is jelenítik ezeket a problémákat. Sokan szeretnék tökéletesnek beállítani magukat édesanyaként, háziasszonyként, nőként, de erre a két színésznő szerint semmi szükség: ők a valóságot mutatják be, azt, ami nincs kiszínezve. Oszter Alexandra például a való életben is sokáig egyedülálló anyaként nevelte a kisfiát, hiszen a volt férjével megromlott a kapcsolatuk.

Oszter Alexandra kisfia nem érzi édesapja hiányát Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Nem érez azonban lelkiismeret-furdalást, hiszen szerinte gyermekének így is teljes élete van, és így is teljes családban nevelkedik. "Szerintem teljes családban élünk. A világ nagyon sokat változott, és igazából ez így teljesen elfogadott. Mi annyira jóban vagyunk a volt férjemmel,

a fiunk nem igazán érzi a hiányát.

Ott van a párom, ott vannak a szüleim, igazából a családi élet az megvan" - mondta a Mokkában a színésznő, aki korábban már arról is beszélt, hogy nemsokára jöhet a kistestvér is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.