Bódi Sylvi elárulta, miből él, és miből finanszírozza drága utazásait

Bódi Sylvi szörf utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi hosszú idő után először adott interjút, és végre két olyan kérdésre is válaszolt, amire már régen kíváncsi volt mindenki. 

Végre megtudhattuk, hogy Sylvi kivel van tartós párkapcsolatban, és azt elárulta, hogy miből él, és miből tudja finanszírozni a drága utazásait.

Bódi Sylvi elárulta, hogy kivel él tartós párkapcsolatban Forrás: Instagram

"Büszke vagyok arra, amit modellként elértem a közel 20 éves karrierem során. Az itt szerzett tapasztalataimat, kommunikációs készségemet, üzleti érzékemet a mai napig tudom kamatoztatni, nem beszélve a kapcsolati tőkémről. De amire még ennél is büszkébb vagyok, az az, hogy magyar lányként szponzorált free surfer lettem. Azaz nem indulok versenyeken, viszont vannak cégek, akik segítenek abban, hogy valóra válthassam az álmaim. Nagyon sok promócióban veszek részt, és folyamatosan szerepelek a legnagyobb szörfös magazinokban a világ különböző pontjain. Számomra ez nagyon megtisztelő. A pózolós képeket szép lassan felváltják a sportolós képek. Szörfös utakat szervező cégek háziasszonya vagyok, s ezeknek köszönhetően csodás helyekre jutok el. Hálás vagyok, hogy ilyen életem lehet, de a szerencsén kívül ehhez az is kellett, hogy megdolgozzak érte. Életem legjobb döntése volt, hogy elmentem az első szörfórámra, s pár évvel később hátat fordítottam a celebek felszínes világának. Egyszerű, de igazi, értékekkel teli életet élek egészséges mentalitású emberek között, akikkel az óceán és a hullámok szeretete köt össze. Az év felét biztosan külföldön töltöm. De volt olyan év is, amikor közel kilenc hónapot voltam távol"mondta a 24.hu-nak.

A szexi modell azt is elárulta, hogy tartós párkapcsolatban az óceánnal él, ezért nem engedheti meg magának, hogy sokáig távol maradjon tőle, kétlaki életet képzel el magának. Sylvi nem akar hátat fordítani teljesen Magyarországnak, de úgy érzi, hogy a gyermeke az óceán partján fog felnőni.Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.