2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Emlékezzünk közösen az Azure Window-ra!

Forrás: Thinkstock -
Azúr Ablak Azure Window
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, 2017. március 8-án összedőlt a máltai Azúr Ablak. Világszerte turisták és utazók ezrei sóhajtottak fel: akik láthatták, azért, akik nem, azok pedig azért szomorkodnak. Mi azonban rájöttük, hogyan csökkenthetjük a fájdalmunkat.

Jártál Máltán? Láttad Gozo egyik legszebb természeti képződményét? Készítettél fotókat, szelfiket az Azúr Ablakkal? Küldd el nekünk, és nyerj vele egy Life.hu-s ajándékcsomagot!

A máltai Azúr Ablak Forrás: Thinkstock

A játékban való részvételhez küldd el üzenetben az Azúr Ablaknál készült fotódat a Life.hu Facebook-oldalának, mi pedig kitesszük egy mappába, ahol a sok-sok kellemes fényképpel emlékezhetünk kedvenc helyünkre.

A beküldők között kisorsolunk egy Life.hu-s ajándékcsomagot. A játék 2017. március 9-től 16-ig tart. Várjuk a fényképeket, és köszönjük, hogy te is hozzájárulsz ahhoz, hogy minél szebb képeket láthassunk az egykor oly gyönyörű Azúr Ablakról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.