Madeleine McCann ügyében egy vendégmunkást keres a rendőrség

Forrás: Origo -
vendégmunkás Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majdnem 10 éve tűnt el egy Portugál apartmanból Madeleine McCann, azóta újabb és újabb elméletek születtek arról, vajon hogyan történhetett a szomorú eset. A rendőrök most egy portugál vendégmunkás nyomában járnak: úgy hiszik, elhallgatott némi információt.

A brit kislányt az egész világon ismerik, hiszen 10 éve próbálják megtalálni. Madeleine McCann szülei nem adják fel a reményt, és a rendőrség sem zárta le a nyomozást annak ellenére, hogy az elmúlt években nem sikerült sehová sem jutniuk. Közben újabb és újabb elméletek születtek arról, hogy vajon mi történhetett, de egyik sem vitte közelebb a rendőrséget a megoldáshoz.

Madeleine McCann ügyében egy vendégmunkást keres a rendőrség

Forrás: Origo

Újabban egy portugál vendégmunkást keresnek a hatóságok, ugyanis úgy vélik, hogy elhallgatott információkat a rendőrség elől annak idején. Hiszik, hogy ő tudhat valamit, hiszen azon az üdülőhelyen dolgozott, ahonnan Madeleine eltűnt. "Meg vannak győződve arról, hogy többet tud, mint amit elmondott" - idézi a Daily Mail a bennfentest, aki hozzátette, hogy nem a munkást gyanúsítják a kislány elrablásával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.