Glamour-gála: Hatalmas baleset történt Sarka Kata ruhájával

Forrás: Instagram/katasarka -
Sarka Kata Glamour Woman of the Year Glamour Gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csütörtök esti Glamour-gálán rengeteg celeb tiszteletét tette, köztük Sarka Kata is, aki egy igencsak dögös szerelést viselt. Igaz, csak véletlenül.

Lapinformációk szerint ugyanis Kata nem ebben a ruhában tervezett részt venni a gálán, végül azonban improvizálnia kellett.

Sarka Kata a Glamour-gálán Forrás: Instagram/katasarka

Nincs könnyű dolga egy egyedülálló, kétgyermekes anyukának. Bizony fel kell készülnie mindenre, a váratlan meglepetésekre is. Így történt ez most is. Kata ugyanis csemetéi miatt nem tudta felvenni az eredetileg tervezett ruhaköltéményt. A Blikknek elmondta, hogy egy kis baleset történt vele a gála előtt. Nem abban a ruhában érkezett, amiben szeretett volna, mert a gyerekek indulás előtt leöntötték paradicsomlével - írja a lap.

Kata azonban így is nagyon csinos volt, csak úgy ragyogott a gálán. Ha kívánicsi van a többi magyar sztár ruhájára is, kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.