Eva Longoria Hawaii egyik szigetén szexizik - Fotó!

fotó szexi bikini Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Született feleségek sztárja ismét megmutatta formás combjait. Egy szál fürdőruhában napfürdőzik Maui szigetén. 

Eva Longoria nem szégyenlős, számtalan módon megcsodálhattuk már: megmutatta, hogyan néz ki smink nélkül reggelente, és azt sem rejti véka alá, hogy edzés után az ő arca is kissé viseltes.

Sokakkal ellentétben még egy tinikori titkát is bevallotta, ami miatt még többen szeretik az amúgy is közkedvelt színésznőt. Nemrég pedig friss fotók kerültek napvilágra, amik egy vakáció alkalmával készültek.

A fotókat ugyan nem a 42 éves sztár készítette, hanem lesifotósok, de talán így még hitelesebb, hogy Longoria még a hétköznapi helyzetekben is valóban jól néz ki.

Így élvezi a napfényt Maui partján Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 AKM-GSI, Inc./Kapp, Wahs

A Maui szigetén készült felvételen egy szexi bikinit, kalapot, valamint napszemüveget visel, és láthatóan jól érzi magát, miközben formás lábaival szeli a habokat.

Így nézett ki Eva Longoria első filmszerepe előtt: micsoda fotó!

A színésznő egy nosztalgikus fotóval lepte meg a rajongóit. "Valaki ki tudja találni, hogy hány éves vagyok ezen a felvételen?" - írta a kép mellé a sztár, aki még anno ezzel a fotóval jelentkezett a Beverly Hills 90210 című sorozatba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.