Gáspár Laci Dubajban nyaralt - Fotó!

Forrás: RTL Sajtóklub -
Gáspár Laci Dubaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci elutazott, hogy kipihenje az elmúlt időszak fáradalmait. Úti célja nem más volt, mint Dubaj: nézd meg, milyen luxus veszi körül most az énekest!

Gáspár Laci úgy döntött, megérdemel egy kis pihenést, és ezt a kikapcsolódást külföldön képzelte el. Nem máshová vette az irányt, mint Dubajba, ahonnan elképesztő fotókat tett közzé megmutatva, milyen jó dolga is van! Gyönyör helyen szállt meg az énekes, elképesztő a kilátás a teraszából.

Gáspár Laci gyönyörű helyen nyaralt Forrás: RTL Sajtóklub

Gáspár Laci - akinek felesége igazi bombázó - szinte a felhők fölött hajtotta álomra a fejét, ami tulajdonképpen nem is nehéz egy olyan városban, ahol egymást érik a felhőkarcolók. Az énekes láthatóan nagyon jól szórakozott a kiruccanáson, élvezte a tikkasztó hőséget és a luxust, ami körülvesztte! Gáspár Laci egyébként a Hilton szállodában szállt meg, szobájához hatalmas terasz járt, ahonnan lélegzetelállító kilátása nyílt a naplementére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.