Laky Zsuzsanna kislány
Laky Zsuzsi álomszép kislányát mutatta meg a Mokkában, akitől teljesen elájultak a műsorvezetők. Luca hihetetlenül édes!

Laky Zsuzsi kislányával érkezett a reggeli Mokkába, hogy elmeséljék, milyen volt a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban szerepelni. A szépségkirálynőt és Lucát ugyanis a ma este adásba kerülő epizódban láthatják majd a nézők, abban pedig biztosak lehetnek, hogy sok titkot tudnak meg a családi életükről.

Laky Zsuzsi megmutatta kislányát, Lucát Forrás: TV2/Mokka

Luca ugyan nem nagyon szeret szerepelni, de így is sikerült egy-két titkot kikotyognia szépséges anyukájáról. Kiderült például, hogy Laky Zsuzsi dilis tánccal nevetteti meg őt, ami leginkább a twerkeléshez hasonlít! Persze nem ez az egyetlen titok, amire majd fény derült.

Hátborzongató gyilkosságok, melyeket anyák és gyermekeik követtek elhttp://www.life.hu/csalad/20170502-szornyu-gyilkossagok-melyeket-anyak-es-gyermekeik-kovettek-el.htmlEgy anya legfontosabb célja, hogy megvédje gyermekét, megóvja a világban fellelhető rossztól. Ám, előfordulnak olyan szélsőséges anya-gyermek kapcsolatok, melyek rácáfolnak erre. Ilyenkor érdemes hátralépni egyet és úgy megpróbálni megérteni, vagy épp csak feldolgozni azt, hogy miként és miért képes egy anya gyermekével együtt gyilkolni. CsaládThinkstockGyermekjogi jelentés: oktatás, gyermekszegénység, gyermekbántalmazáshttp://www.life.hu/csalad/20170420-gyermekjogi-jelentes-az-oktatas-a-gyermekszegenyseg-es-gyermekbantalmazas-temaban.htmlIzgalmas év volt 2016, és nagyon sokat beszéltünk a gyerekekről, foglalkoztunk az őket érintő kérdésekkel. Általában az aggodalom hangján szólaltunk meg, ha gyerekekről volt szó, ami 2016-ban főként három nagy téma köré szerveződött: oktatás, gyermekszegénység, gyermekbántalmazás. CsaládThinkstockTizedik fiával terhes egy angol nőhttp://www.life.hu/csalad/20170502-tizedik-fiaval-esett-teherbe-alexis-brett.htmlNem is tudjuk elképzelni, milyen lehet 10 férfival együtt élni. Alexis Brett erről is mesélt. CsaládThinkstockGyerekkori, apával fürdős képet alkotott újra felnőttként - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170502-gyerekkori-apaval-furdos-kepet-alkotott-ujra-felnottkent.htmlManapság egyre nagyobb divat újraalkotni a kiskori fotókat, de nem mindegyiket muszáj. A pelenkázós képeket sem kell a mai korba helyezni, ahogy a szülőkkel fürdős fotókat sem szerencsés reprodukálni. Tyler Walker mégis megtette, és senki nem tud mit kezdeni vele. CsaládOrigoEzért jegyezte el ilyen gyorsan Liptai Claudiát a kedvesehttp://www.life.hu/csalad/20170501-ezert-jegyezte-el-ilyen-gyorsan-liptai-claudiat-pataki-adam.htmlAhogy megírtuk, eljegyezte Pataki Ádám Liptai Claudiát. Úgy tudni, az esküvő időpontját azonban még nem tűzték ki. Család--Csobot Adél friss babafotót posztolthttp://www.life.hu/csalad/20170430-csobot-adel-abafotot-posztolt.htmlNem lehet könnyű Istenes Bencének és Csobot Adélnak, hiszen jelenleg több, mint 10.000 kilométer választja el őket egymástól. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.